Scroll Top

AEG/Zanussi/Electrolux wasmachine melding EHO/EHO

Aeg / Zanussi / Electrolux wasmachine geeft melding EHE / EH0 / EHO

 

 

Foutmelding EHE / EH0:

EH0 Heeft te maken met een defect in de schakeling van het veiligheidsrelais op het stuurpaneel. De processor registreert en fout in de spanning op de printplaat.

Met andere woorden, de printplaat moet vervangen worden en de kosten zijn vele honderden euro’s.

Maar geen nood, ik kan de printplaat in veel gevallen gewoon voor u repareren.  En dat voor een bedrag van €59,- inclusief btw.

Wat moet u doen?

Controleer of uw machine echt EHE / EH0 geeft, en controleer of er wel spanning op het stopcontact staat.

Meld Hier de printplaatreparatie aan en u ontvangt automatisch een e-mail met de betaalgegevens en het adres waar u de printplaat naar toe mag sturen.

Verpak de printplaat in een stevige doos die ik ook weer kan gebruiken om de printplaat naar u terug te sturen. Zie hier voor mee info.

Hoe gaat de betaling?

U maakt vooraf € 59,- over op de bankrekening zodat ik uw printplaat meestal de dag van ontvangst kan nakijken, beoordelen op reparatie mogelijkheden, repareren én terugsturen zonder dat we hoeven te wachten op de betaling.  En u de printplaat weer snel in huis heeft.

Mocht de printplaat niet te repareren zijn zal ik dat u laten weten en stort ik het volledige reparatiebedrag aan u terug.  Als u de defecte printplaat terug wilt worden alleen de onderzoek / verzendkosten aan u berekend (€20,-). Het teveel betaalde geld krijgt u vervolgens terug op uw rekening.

Hoe lang duurt de reparatie?

U ontvangt uiterlijk binnen 1 week de printplaat weer retour.
Veel printplaten worden de dag van ontvangst, of de dag erna gerepareerd en al weer naar u terug gestuurd.

Heeft u garantie?

U krijgt van mij 12 maanden garantie op de reparatie aan uw printplaat. Als de printplaat binnen deze tijd de zelfde klachten krijgt zal de print kosteloos hersteld worden of u krijgt na het nieuwe onderzoek uw geld voor de reparatie terug. U betaald alleen zelf de verzendkosten naar mij toe.

België en Duitsland.

Uiteraard repareren wij ook printplaten die van buiten Nederland komen. De kosten voor de reparatie zijn €69,- inclusief verzending. Selecteer uw land in het aanvraagformulier en de printplaat komt terug naar het land van herkomst.

Hoe haalt u de printplaat los?

 

Deze Aeg machine is technisch het zelfde als uw Electrolux of Zanussi droger.

 

Haal het bovenblad van de machine door 2 schroeven aan de achterkant van het bovenblad los te schroeven en 1 achter de condenswateropvangbak.

De module die ik voor u kan repareren zit rechts achterin.

Pak de afdekken van de printplaat en maak alle stekkers los.

U hoeft de print niet verder los te maken, stuur gewoon de gehele behuizing naar ons toe.