Scroll Top

Bosch/Siemens wasdroger doet niets meer of valt uit

Heeft u het probleem dat uw Bosch / Siemens wasdroger plots helemaal niets meer doet?

Is uw klacht dat:

  • Uw machine helemaal niets meer doet. Echt niets meer, geen lampje of piepje meer.
  • Of valt hij tijdens het drogen zomaar uit?
  • Er wel spanning op het stopcontact staat.
  • U eerder echt helemaal geen klachten had.

Bosch droger printplaat repartie De witgoedmonteur

De kans is dan groot dat uw printplaat kapot is. Een nieuwe printplaat zou in uw geval tussen de € 225,- en € 325,- kosten.
Maar geen nood! Ik kan de printplat in veel gevallen voor u repareren!

Siemens droger printplaat reparatie De witgoemonteur

Wat moet u doen?

Controleer of uw machine echt niets meer doet, dus geen lampjes of piepjes meer, en controleer of er wel spanning op het stopcontact staat.

Meld Hier de printplaatreparatie aan en u ontvangt automatisch een e-mail met de betaalgegevens en het adres waar u de printplaat naar toe mag sturen.

Verpak de printplaat in een stevige doos die ik ook weer kan gebruiken om de printplaat naar u terug te sturen. Zie hier voor mee info.

Hoe gaat de betaling?

U maakt vooraf € 59,- over op de bankrekening zodat ik uw printplaat meestal de dag van ontvangst kan nakijken, beoordelen op reparatie mogelijkheden, repareren én terugsturen zonder dat we hoeven te wachten op de betaling.  En u de printplaat weer snel in huis heeft.

Mocht de printplaat niet te repareren zijn zal ik dat u laten weten en stort ik het volledige reparatiebedrag aan u terug.  Als u de defecte printplaat terug wilt worden alleen de onderzoek / verzendkosten aan u berekend (€20,-). Het teveel betaalde geld krijgt u vervolgens terug op uw rekening.

Hoe lang duurt de reparatie?

U ontvangt uiterlijk binnen 1 week de printplaat weer retour.
Veel printplaten worden de dag van ontvangst, of de dag erna gerepareerd en al weer naar u terug gestuurd.

Heeft u garantie?

U krijgt van mij 12 maanden garantie op de reparatie aan uw printplaat. Als de printplaat binnen deze tijd de zelfde klachten krijgt zal de print kosteloos hersteld worden of u krijgt na het nieuwe onderzoek uw geld voor de reparatie terug. U betaald alleen zelf de verzendkosten naar mij toe.

België en Duitsland.

Uiteraard repareren wij ook printplaten die van buiten Nederland komen. De kosten voor de reparatie zijn €69,- inclusief verzending. Selecteer uw land in het aanvraagformulier en de printplaat komt terug naar het land van herkomst.

Hoe haal ik de printplaat los?

 

Voorbeeld E-nummer lijst:

Voorbeeld Bosch:
WTE86302
WTE86305
WTE84103
WTE84104
WTE84170
WTE84383

Voorbeeld Siemens

wt44w362nl
wt46e304nl
WT48Y700NL