Scroll Top

Bosch/Siemens wasdroger melding E90

Foutcode e90

Bosch Siemens wasdroger geeft storing E90

Foutcode E90 is een fout in het controlesysteem van de printplaat. Door een defect in printplaat komt deze niet goed door de veiligheidstest en geeft deze de foutcode E-90

Een nieuwe printplaat voor uw Condens droger kost ergens rond de €160,-
Maar gelukkig kan ik uw eigen printplaat gewoon repareren, de kosten hiervoor zijn €59,- inclusief btw en inclusief verzending terug naar u toe.

Wat moet u doen?

Meld de printplaatreparatie aan op Deprintplaatmonteur.nl

Bouw de printplaat uit en verpak de printplaat in een stevige doos die ik ook weer kan gebruiken om de printplaat naar u terug te sturen.

Info over uitbouwen staat onderaan deze pagina.

Hoe lang duurt de reparatie?

U ontvangt uiterlijk binnen 1 week de printplaat weer retour.
Veel printplaten worden de dag van ontvangst, of de dag erna gerepareerd en al weer naar u terug gestuurd.

Heeft u garantie?

U krijgt van mij 12 maanden garantie op de reparatie aan uw printplaat. Als de printplaat binnen deze tijd de zelfde storing e90 krijgt zal de print kosteloos hersteld worden of u krijgt na het nieuwe onderzoek uw geld voor de reparatie terug. U betaald alleen zelf de verzendkosten naar mij toe.

België en Duitsland.

Uiteraard repareren wij ook printplaten die van buiten Nederland komen. De kosten voor de reparatie zijn €69,- inclusief verzending. Selecteer uw land in het aanvraagformulier en de printplaat komt terug naar het land van herkomst.

Verpak de printplaat in een stevige doos die ik ook weer kan gebruiken om de printplaat naar u terug te sturen. Zie hier voor mee info.

Uitbouwen:

Het uitbouwen is redelijk eenvoudig, u maakt het bovenblad van de machine los met 2 torx schroefjes aan de achterkant van de machine. Nu ziet u de printplaat al zitten, het gaat om de printplaat rechtsachter. (0108)

Maak alle stekkers los en klik de printplaat uit de houder.

Error e90