Scroll Top

Droger onderhoud

De droger, een onmisbare hulp in een druk huishouden.

Drogers zijn huisbrand oorzaak nummer 1. Droog stof en veel warmte zijn de ideale combinatie voor brand.  Het is daarom aan te raden om uw droger regelmatig onderhoud te geven. Naast dat u zelf de filters regelmatig schoon maakt is het ook verstandig om de binnenkant eens te laten reinigen.

Tijdens het onderhoud worden er allerlei essentiële onderdelen gecontroleerd en gereinigd, de machine wordt uitgezogen, dichtingen worden gecontroleerd en de condenswaterafvoer in de machine wordt nagekeken en indien nodig zal de monteur ook de afvoerslang reinigen.

Ook voert de onderhoudsmonteur een VDE meting uit waarbij we zaken controleren als lekstroom, isolatieweerstand en aardingsweerstand. Tevens zullen we het verwarmingselement op het afgenomen vermogen controleren.

Een schone droger betekent kortere droogtijden, minder slijtage, langere levensduur en een veilig gevoel.

Voor meer informatie of een afspraak voor onderhoud kunt u contact op nemen met uw plaatselijke servicemonteur.

Uiteraard kunt u het onderhoud ook door De witgoedmonteur laten uitvoeren, kijk voor de tarieven op www.dewitgoedmonteur.nl

Droger onderhoud
Hier ziet u hoeveel stof er in een droger kan komen.
Droger onderhoud-1
Deze berg stof ziet u niet als de deksel er op zit.