Scroll Top

AEG/Zanussi/Electrolux wasdroger melding E5E

Aeg / Zanussi / Electrolux wasdroger geeft melding E5E

Aeg droger code storing Eh0 EHo wasdroger Printplaat
Afbeeldingsresultaat voor zanussi droger

Foutmelding E5E:

E5E Heeft te maken met een defect in de schakeling van de aansturing van de motor waardoor de trommel niet draait.

Met andere woorden, de printplaat moet vervangen worden en de kosten zijn vele honderden euro’s.

Maar geen nood, ik kan de printplaat in veel gevallen gewoon voor u repareren.  En dat voor een bedrag van €59,- inclusief btw.

Controleer het defect
Controleer voordat u een reparatie aanmeldt eerst of uw machine echt E5E geeft. Controleer of er wel spanning op het stopcontact staat. Is de storing E5E, meld deze dan aan voor reparatie.

Meld uw printplaat aan voor reparatie
Om een printplaat aan te melden, vult u het aanmeldformulierin. Haal daarna de printplaat uit de machine en stuur deze naar ons op (zie ook instructies voor demontage). Na ontvangst van de printplaat wordt deze door mij hersteld en binnen 1 week aan u retour gestuurd. U kunt de printplaat daarna zelf weer monteren en de machine in gebruik nemen!

Hoe gaat de betaling?

U betaald € 59,- vooraf zodat zodat ik niet hoef te wachten op de betaling en ik uw printplaat meestal de dag van ontvangst kan nakijken, beoordelen op reparatiemogelijkheden, repareren én terugsturen.
Mocht de printplaat niet te repareren zijn dan stort ik het volledige reparatiebedrag aan u terug.  Als u de defecte printplaat terug wilt, dan worden de onderzoek- en verzendkosten aan u berekend (€20,-). Het teveel betaalde geld krijgt u vervolgens terug op uw rekening.

Garantie

U krijgt van mij 12 maanden garantie op de reparatie aan uw printplaat. Als de printplaat binnen deze tijd de zelfde klachten krijgt zal de print kosteloos hersteld worden of u krijgt na het nieuwe onderzoek uw geld voor de reparatie terug. U betaald alleen zelf de verzendkosten naar mij toe.


België en Duitsland

Uiteraard repareren wij ook printplaten die van buiten Nederland komen. De kosten voor de reparatie zijn €69,- inclusief verzending. Selecteer uw land in het aanvraagformulier en de printplaat komt terug naar het land van herkomst.

Hoe haalt u de printplaat los?

De printplaat die wij nodig hebben is de print aan de rechter zijkant boven de motor en ziet er zo uit.

Module met storing E5E wasdroger
Electrolux Aeg Zanussi wasdroger printplaat met E5E storing
Reparatie E5E storing Aeg Electrolux
Electrolux Aeg Zanussi wasdroger printplaat met E5E storing