Scroll Top

Onderdelen Best en Faber afzuigkap

Bent u opzoek naar onderdelen voor uw  Best en Faber afzuigkap? Als officieel servicepartner van Beste en Faber is De witgoedmonteur de aangewezen leverancier van alle afzuigkap onderdelen.

Voor het bestellen van onderdelen is een foto van het typeplaatje van groot belang, zonder deze foto kan ik u geen onderdelen leveren.

Stuur een foto van het typeplaatje en de beschrijving van het onderdeel of een foto van het onderdeel dat u nodig hebt naar Onderdelen@dewitgoedmonteur.nl en u krijgt binnen 2 dagen een prijsopgave voor het onderdeel toegestuurd via email.

Dus voor alle onderdelen van Best en Faber afzuigkappen kunt u ook terecht bij De witgoedmonteur!

De specialist in onderdelen voor Faber en Best afzuigkappen!

 

Onderdelen Best en Faber afzuigkap
Onderdelen Best en Faber afzuigkap

———–

Als u bij mij een onderdeel voor uw Best of Faber afzuigkap hebt gekocht en het lukt u niet om het onderdeel te monteren kunt al altijd gebruik maken van mijn technische kennis. Stuur gewoon uw vraag per email naar Onderdelen@dewitgoedmonteur.nl en ik zal zo snel mogelijk uw vraag beantwoorden.

Best en Faber onderdelen worden met de grootste zorg gefabriceerd.
U krijgt daarom 1 jaar* garantie op alle onderdelen mits deze volgens de montagevoorschriften zijn geplaatst.

* Uitzondering zijn printplaten, deze kunnen niet retour worden genomen als de verpakking open is geweest.

——–

Voor uw Best afzuigkap: Koolstoffilter, Metaalfilter, Lamp, Printplaat, Bediening, Schakelaar, Motor, Schakelpaneel, Filterraam, Rooster, koolfilter

Voor uw Faber afzuigkap: Koolstoffilter, Metaalfilter, Lamp, Printplaat, Bediening, Schakelaar, Motor, Schakelpaneel, Filterraam, Rooster, koolfilter

KBE86800